0 800 508 088

Новини компанії

13 квітня 2016
Переможці акції!

Відбулося нагородження Переможців Акції «Бонусних пальне для друзів SC FORMULA» .

Вітаємо Марину Самойленко, Олексія Леонідова, Святослава Качура, Олександра Безуглого з отриманням Призів Акції у розмірі 1000 грн . та 500 грн .

Заправляйтеся на SC FORMULA!

Слідкуйте за нашими Акціями!

Європейське пальне за Економною Ціною!

Компанія SC Formula повідомляє про запуск в робочому режимі Контейнерної АЗС, розташованої при виїзді з Аеропорту «Київ/Жуляни» за адресою: вул. Медова, 2.


КАЗС успішно пройшла тестовий режим роботи і вже є другою в Києві, в зростаючій мережі SC Formula. Крім столиці, об'єкти мережі розташовані в Дніпропетровську та Чернівцях. У планах SC Formula за поточний рік запустити в роботу ще 20 КАЗС , так як за період тестової роботи контейнерні АЗС зарекомендували себе затребованими серед автомобілістів.

ЗАПРАВЛЯЙСЯ ТА ОТРИМАЙ ШАНС НА БОНУС від SC FORMULA!

5 ваучерів на заправку авто на суму 1000 грн. або 500 грн.

Для участі в акції потрібно:

1) Відмітити сторінку www.facebook.com/scformula, як “Подобається”.

2) Зробити репост цього запису про акцію собі на стіну (запис на вашій сторінці має бути видно всім користувачам facebook).

3) Заправитись з 01.03.2016 по 31.03.2016 будь-яким пальним не меньше 10 л (одним чеком) на КАЗС самообслуговування SC Formula:

     ∙ м. Київ, вул. Академіка Заболотного, 37 (стоянка ТРЦ «ART Mall»)

     ∙ м. Київ, вул. Медова, 2 (250 м до нового терміналу аеропорту «Київ»).

4) Чек обов’язково зберегти.

5) Зробити своє фото на фоні КАЗС і розмістити його на сторінці www.facebook.com/scformula.

6) Не видаляти розміщене фото до офіційного закінчення акції.

01 листопада 2014
Total Control

Шановні клієнти!

Ми раді представити Вам нову версію сайту нашої компанії «TOTAL CONTROL» - www.totalcontrol.com.ua .

«TOTAL CONTROL» - це доступні та якісні системи GPS-моніторингу транспорту, а також весь спектр додаткових рішень у сфері контролю та обліку роботи автомобілів.

Ми зробили сайт максимально простим і зручним у використанні.

Комфортна навігація по сайту дозволить Вам без особливих зусиль підібрати оптимальне рішення і зробити запит у відділ продажів для отримання вичерпної консультації.

01 листопада 2014
Цикада

"Cicada" -це  автономна пошукова система на базі технологій GPS і LBS з функціями пошуку та знаходження для споживчого та корпоративного ринку.

 

Даний продукт розрахований на автовласників, які бажають отримати сучасну супутникову пошукову систему з мінімальними витратами.

Ознайомитися з ВЕБ-інтерфейсом продукту, а також отримати більш детальну інформацію щодо переваг та особливостей застосування системи можна на сайті http://cicada.scformula.ua